X-KEUR BEDRIJFSTRAININGEN

Op zoek naar bijscholing TX-keur voor uw chauffeurs? Dan bent u bij Verkeersschool De Groen aan het juiste adres!


Reizigers en opdrachtgevers vragen steeds vaker om kwaliteit. Het taxikeurmerk, oftewel TX-Keur, is het officiƫle landelijke kwaliteitskeurmerk voor het taxivervoer. Door uw certificering met het TX-Keur laat u uw klanten zien dat u kwaliteit voorop stelt: het keurmerk staat voor vakkundige chauffeurs en eerlijk en comfortabel taxivervoer.


Het TX-opleidingsprogramma verplicht chauffeurs jaarlijks 150 minuten bijscholing te volgen zoals is vastgelegd in het opleidingsplan dat voldoet aan de eisen van TX-Keur.


Over twee jaar gerekend (te rekenen vanaf datum in dienst treden) dient de opleiding van een chauffeur gebaseerd te zijn op ALLE hoofdstukken (bouwstenen) van de eindtermen van TX-Keur.


Binnen de cursussen is veel ruimte voor inbreng: u heeft de mogelijkheid om specifieke onderwerpen aan te kaarten, die wij voor u in zullen passen in de bijscholing. Ook het inpassen van gastprekers in het programma kan een mogelijkheid zijn.


Naast de eindtermen, moet elk TX-keur gecertificeerd taxibedrijf een opleidingsplan hebben, dat gecontroleerd wordt tijdens de audit. In dit opleidingsplan dienen verschillende omschrijvingen te staan ter verantwoording van de opleiding van de chauffeurs. Ook hierbij kunnen wij helpen bij het opstellen en onderhouden van het opleidingsplan.


Voor mogelijkheden en tarieven neemt u contact met ons opinfo@verkeersschooldegroen.nl

Voor meer informatie kunt u ook kijken op www.tx-keur.nl

Waarom De Groen Verkeersschool?

  • Ervaren instructeurs
  • Lessen van 60 min
  • Transparante werkwijze
  • Vaste instructeurs

Vragen?

Neem contact op met onze klanten service

Bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 08.00 - 17.30 uur en zaterdag van 08.00 tot 17.00 uur.

Vragen?
ONZE INSTRUCTEURS